על מידע לגבי הארוע הבא במרכז תבוא הודעה בקרוב

חוקרי המרכז

shlomo_pic

ד"ר שלמה הראלי, ראש המרכז

פסיכולוג חברתי, חבר סגל בביה"ס לניהול באוניברסיטת חיפה. חוקר את הפונקציה החברתית של רגשות תוך התמקדות בקשר בין רגשות לבין שיפוטים חברתיים בהקשרים חברתיים וניהוליים. בשנים האחרונות חוקר את ההשלכות החברתיות של צפייה ברגשות האחרים. עוסק הן במחקר תיאורטי והן במחקר אמפירי של תחום זה.

aharon_pic

פרופ' אהרון בן-זאב, מייסד המרכז וחוקר במרכז

פילוסוף, חבר החוג לפילוסופיה באוניברסיטת חיפה. חוקר בעל שם עולמי בתחום של הפילוסופיה של הנפש בכלל והרגש בפרט. בשנים האחרונות מתמקד בחקר רגשות בחיי היום יום כפי שהם באים לידי ביטוי בתקשורת באינטרנט, וביחסים בין אישיים.

moshe-pic

פרופ' משה זיידנר, מייסד המרכז וחוקר במרכז

פרופסור לפסיכולוגיה חינוכית בפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה. משמש מנהל מדעי של המעבדה לחקר בין-תרבותי של אישיות ורגש. מחקריו מתמקדים בחקר האישיות, משכל, הבדלים בין-אישיים והערכה פסיכו-חינוכית. חקר רבות בתחום של אינטליגנציה רגשית. פרופ' זיידנר הוא בעל שם עולמי בתחומים אלה.

ידידי כבוד של המרכז

ידידי כבוד של המרכז הם חוקרי רגש בולטים מהעולם והארץ המקימים שיתוף פעולה רציף עם המרכז הבא לידי ביטוי בשיתוף פעולה מחקרי, הנחיית סטודנטים לתארים מתקדמים, סדנאות והרצאות.

פרופ' אורסולה הס- אוניברסיטת הומבולדט - גרמניה

פרופ' פיטר סאלווי - פרובוסט אוניברסיטת ייל

פרופ' ריצרד רוברטס - שירות המבחנים הפסיכולוגיים האמריקאי

פרופ' ניקו פריזדה - אוניברסיטת אמסטרדם